MEGTISZTíTOTTUK ÉS MEGFESTETTÜK A “ĐURO SALAJ” ÁLTALÁNOS ISKOLA ELŐTTI REKLÁMTÁBLÁT | IT Subotica 2030 | #SuboticaHasIT Ugrás a tartalomra

MEGTISZTíTOTTUK ÉS MEGFESTETTÜK A “ĐURO SALAJ” ÁLTALÁNOS ISKOLA ELŐTTI REKLÁMTÁBLÁT

Akcija čišćenja i oslikavanja u OŠ "Đuro Salaj"

Az "IT Subotica 2030", együtt a szabadkai Đuro Salaj Általános Iskola képviselőivel és egy csapat önkéntessel tisztítási és festési akciót hajtott végre az iskola bejárata előtti elhanyagolt reklámtáblán. 

Ez a projekt folytatása volt a Szabadka szépítésére irányuló előző tevékenységeinknek, amelyeknek keretein belül az év folyamán a belváros területén 30 kábel szekrényt tisztítottunk meg és festettünk ki. 

Az ötlet és az inspiráció erre a konkrét akcióra a szabadkai Đuro Salaj Általános Iskola diákjától származott, aki azzal a kérvénnyel fordult a szervezetünkhöz, hogy hozzuk rendbe a reklámtáblát, amely már évek óta rossz állapotban volt. 

A projektet az "IT Subotica 2030" szervezete hajtotta végre, a megvalósításban pedig segített még a fiatalok ötleteinek finanszírozását lehetővé tevő "Miért lenne nehéz" szervezet, a "A fiatalok a törvény" program keretein belül, amit a Szerbiai Ifjúsági és Sportminisztérium hirdetett meg. Az akció fontosságát a "DG Company" helyi cég is felismerte, amely biztosította az akcióhoz szükséges állványokat. 

A munkát fiatal önkéntesek és tapasztalt szabadkai utcai művészek csapata hajtotta végre. Az akció előtti és utáni állapotot a mellékelt fotókon láthatják.