Megtartották az elsőéves hallgatók ünnepélyes fogadását Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán | IT Subotica 2030 | #SuboticaHasIT Ugrás a tartalomra

Megtartották az elsőéves hallgatók ünnepélyes fogadását Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán

VTŠ - svečani prijem studenata prve godine

2023. szeptember 22-én, pénteken került sor az elsőéves hallgatók ünnepélyes fogadására a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolában. Az eseményen jelen volt Stevan Bakić Szabadka polgármestere. A fogadáson rajta kívül a szabadkai felsőoktatási intézmények képviselői, a szabadkai, zombori és adai középiskolák képviselői, a Nemzeti Tanács képviselői, valamint a Főiskolával sikeresen együttműködő vállalatok és szervezetek képviselői is jelen voltak.

The formal reception of first-year students was held

Az ünnepségen felszólaltak, illetve üdvözölték az újonc hallgatókat és sok sikert kívántak az elsőéves hallgatók tanulmányaikhoz prof. dr. Fürstner Igor a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola igazgatója, Stevan Bakić Szabadka polgármestere, prof. dr. Čović Zlatko a közönségkapcsolati ügyekkel megbízott igazgatóhelyettes, prof. dr. Szedmina Lívia a Nemzetközi kapcsolatok koordinátora, valamint a Hallgatói Parlament képviselői Pozder Máte és Forgó Loretta.

Az ünnepség a "Bože pravde" nemzeti himnusszal és a "Gaudemus igitur" hallgatói himnusszal kezdődött, melyeket a híres énekesnőnk, Bojana Stamenov adott elő. Miután a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola 64. hallgatói generációja szerb és magyar nyelven letette esküjét, Bojana Stamenov előadta a "We Are the Champions" című dalt a "Queen" együttestől.